Natur og landskab

Her kan du læse om Byrådets visioner og planer for den forsatte udvikling af naturen og landskabet i Randers Kommune. Gudenådalen med bl.a. Gudenåparken og Vorup enge er karakteristisk for Randers kommune med en utrolig flot natur der samtidigt er meget dyrerigt.

Du kan læse om hvor og hvilke konkrete projekter kommunen har planer om at udføre. Du kan også se hvor de forskellige typer af natur og landskab findes samt hvilke retningslinjer der gælder for de enkelte områder.

I Hovedstruktur kan du læse om Byrådets overordnede betragtninger. Under Retningslinjer kan du se de konkrete retningslinjer der gælder for infrastrukturen i Randers Kommune. Under Rammer for lokalplanlægning kan du se hvilke rammebestemmelser der gælder for de enkelte områder. Du kan også se om der er udarbejdet en lokalplan for området.

Ved at trykke på de enkelte bykategorier herunder kan du finde beskrivelser af de forskellige bydele og byer i Randers Kommune. Du kan også i beskrivelserne se de rammer for lokalplanlægning der gælder for den pågældende by eller bydel.